dijous, 28 de desembre del 2017

Salsa puttanesca (apta ni lactosa ni fructosa)











Ens passa amb moltes salses, o bé hi ha all o bé ceba o .... Doncs en fem la nostra versió i ja està!.
A casa mengem una pasta amb salsa puttanesca que és facilíssima i tan bona....

Necessiteu

  • Anxoves 
  • tomata pelada sencera (sense llavors)
  • olives negres (tipus Kalamata o Aragó)
  • oli
  • orenga (1 culleradeta)
  • tàperes 
Com la preparem:
Tallem les anxoves (de cada filet en feu tres talls), les posem a la paella amb l'oli calent i anem remenant fins que es desfan. Hi afegim la tomata. Ho deixem coure a foc mig fins que la salsa està a punt.
Si ens interessa podem deixar la salsa en aquest punt. Més tard l'acabem, just quan tinguem la pasta cuita.

Tallem les olives petites.
Afegim les olives, les tàperes i l'orenga a la salsa i ho deixem coure 2 o 3  minuts més. (rectifiquem de sal si cal)

Ho afegim a la pasta acabada de fer. Posem parmesà per sobre de la pasta amb la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada