dijous, 28 de desembre del 2017

Reissirup-Lebkuchen. Recepta tradicional nadalenca d'alemanya



Avui us proposo una recepta nadalenca adaptada


Necessiteu: 
  •  250 gr de xarop d'arròs (o semblant que fa de "mel")
  • 50ml d'oli
  • 50 gr de farina d'ametlles
  • 200gr de farina
  • 1/2 culleradeta de canyella
  • 1/2 cullera sopera de cacau
  • 1 ou
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat
  •  aigua (1 cullera si fa falta)
  •  ametlles per decorar
  •  1 culleradeta de Lebkuchengewürz*

    *A canyella, B anís estrellat, C gingebre1, D macís (membrana de la nou moscada) E fonoll,  F cardamom,  G coriandre, H Anís, K claus, L pebre2, M nou moscada.
    (1 i 2 mireu les vostres toleràncies a les espècies)

    Ens recomanen: tingueu-lo fet com a mínim un dia abans i guardat a la nevera (però millor 3 dies :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada