![]() |

Avui us proposo una recepta nadalenca adaptada
Necessiteu:
- 250 gr de xarop d'arròs (o semblant que fa de "mel")
- 50ml d'oli
- 50 gr de farina d'ametlles
- 200gr de farina
- 1/2 culleradeta de canyella
- 1/2 cullera sopera de cacau
- 1 ou
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- aigua (1 cullera si fa falta)
- ametlles per decorar
- 1 culleradeta de Lebkuchengewürz*
*A canyella, B anís estrellat, C gingebre1, D macís (membrana de la nou moscada) E fonoll, F cardamom, G coriandre, H Anís, K claus, L pebre2, M nou moscada.
(1 i 2 mireu les vostres toleràncies a les espècies)
Ens recomanen: tingueu-lo fet com a mínim un dia abans i guardat a la nevera (però millor 3 dies :)

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada