diumenge, 1 de maig del 2016

Pasta al pesto. Salsa per a tot l'any

A casa fa molt de temps que ens fem el "pesto". Els avis tenen alfàbrega fresca i a l'estiu ens trobem dues famílies, carregats de formatges, all i oli per a fer la salsa que ens durarà tot l'any. Ja us podeu imaginar que des de fa uns anys nosaltres NO hi posem ALL, però ja ens hi hem ben acostumat.

Necessiteu:

  • Alfàbrega 50gr
  • formatge parmesà  i d'ovella (escolliu un que sigui 0 sucres) 50gr de cada tipus
  • oli 150 gr
  • pinyons 30gr
  • sal

Una vegada hem batut els ingredients, cada família els congela en les glaçoneres que ja tenim d'un any per altre reservades per a aquesta salsa.

Avui només hem bullit la pasta i hem descongelat dos "glaçons". en un got amb oli, descongelat a temperatura ambient. Facilíssim.
Del congelador al plat













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada