dimarts, 3 de maig del 2016

Fem iogurts sense lactosa

El procediment que us explicaré és ben senzill i no es necessita cap estri que no hi hagi a les cases: Un cassó per escalfar la llet,  una olla que tanqui hermètica i molts draps. Evidentment els pots per als iogurts i UN iogurt natural (com més "natural" millor) i una pastilla de lactasa.

Com?

  • amb un iogurt "bo" i natural, (jo utilitzo els de la Granja Armengol) hi barrejo la lactasa
  • escalfem la llet, fins que és calenta però no crema. 42º-45º
  • barregem el iogurt amb la llet
  • omplim els pots  i els tapem ben tapats
  • Els anirem col·locant a l'olla  embolcallats amb els draps.
  • Amb 8 hores quedaran cremosos. 
  • A la nevera unes hores més per a fer la fase de fred.

  • .


  • Per aprendre a fer iogurts 

  • Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada