Aquest pastís el vaig fer per l'Anna, per al dia del seu aniversari. Ella només és intolerant a la lactosa, però tots els ingredients són segurs per als que tenim problemes amb la fuctosa-sorbitol.
Està feta a la panificadora, amb la cubeta rodona. A casa tenim una Krupps Bread-Expert
1 veina de vainilla. Rasqueu i traieu els grans de l'interior.
125g de margarina
450g de dextrosa
250g de farina d'espelta
75 gr. de cacau
2 cullerades de llevat químic
150gr de nata líquida s/l
2 culleradetes de ratlldura de taronja
Bateu bé la margarina,la vainilla i la dextrosa. En acabat afegiu l'ou. A la cubeta hi poseu aquesta barrreja i la nata i la ratlladura de taronja. A sobre dels líquids la farina, el cacau i el llevat.
Sel.leccioneu el programa de pastissos.
125g de margarina
450g de dextrosa
250g de farina d'espelta
75 gr. de cacau
2 cullerades de llevat químic
150gr de nata líquida s/l
2 culleradetes de ratlldura de taronja
Bateu bé la margarina,la vainilla i la dextrosa. En acabat afegiu l'ou. A la cubeta hi poseu aquesta barrreja i la nata i la ratlladura de taronja. A sobre dels líquids la farina, el cacau i el llevat.
Sel.leccioneu el programa de pastissos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada